bedrijfs informatie

AB-DC (by Noam jewels)
Rijfstraat 3
2018 Antwerp

Tel: +32 (0) 3 226 54 69

Tel: +32 (0) 3 213 31 54

Fax: +32 (0) 3 226 54 99


info@ab-dc.be


   Blijf op de hoogte

Copyright © 2012 - 2020 AB-DC - all rights reserved

Provided by Bitworkz

  • Diamanten zoeken
  • Zoek diamanten in antwerpen
  • Certificaat zoeken
  • Certificaat zoeken
  • Hoe ik terecht kwam bij juwelen en diamanten

Ik was 16 toen ik als leerjongen mijn eerste stenen kliefde en later sleep tot briljant.
Het was een vak dat ik na drie jaar voldoende onder de knie had zodat ik verder kon naar een volgend hoofdstuk; de studie van gemmologie om daarna langzaam binnen te komen op de Beurzen waar de diamant werd verhandeld.
Het meeste werd ik echter bevangen door de handel in het eindproduct; het juweel.


Ik ondervond dat de meeste groothandels niets meer waren dan ‘verkooppunten’, waar omzet tot groter goed werd verheven, terwijl aan de basis van een goede samenwerking juist de dialoog staat.
Elke retailer heeft zijn eigen type cliënteel, maar ook zijn eigen zorgen en/of vragen.

 

AB-DC is er om in samenspraak met de juwelier tot een constructieve opbouw te komen van verkoopbare juwelen aan de best mogelijke prijs voor juwelier en voor zijn of haar klant.

Ondertussen zijn we 36 jaar verder en wordt ik regelmatig geconsulteerd als ‘troubleshooter’ om samen met de juweliers, en groothandelaars oplossingen te vinden voor specifieke situaties.

 

In de Antwerpse groothandelsindustrie is de naam Jonathan Weitman wijd en zijd bekend en is het bedrijf AB-DC ondertussen uitgegroeid tot een instituut op het gebied van gezette en ongezette juwelen.

Daarom hoop ik u in de nabije toekomst te mogen ontvangen als mogelijke gesprekspartner, om te zien hoe AB-DC met uw bedrijf antwoorden kan vinden op maat.
 

 

 
  • NL EN FR