bedrijfs informatie

AB-DC (by Noam jewels)
Rijfstraat 3
2018 Antwerp

Tel: +32 (0) 3 226 54 69

Tel: +32 (0) 3 213 31 54

Fax: +32 (0) 3 226 54 99


info@ab-dc.be


   Blijf op de hoogte

Copyright © 2012 - 2022 AB-DC - all rights reserved

Provided by Bitworkz

  • Diamanten zoeken
  • Zoek diamanten in antwerpen
  • Certificaat zoeken
  • Certificaat zoeken
  • Hoe juwelen en diamanten van AB-DC verdelen

Elk jaar wordt de online verkoop groter en belangrijker, en beïnvloeden ze u als juwelier. Terwijl u tijd, geld en energie investeert in het opbouwen van uw zaak, zorgen deze webshops ervoor dat uw verkoop toch niet stijgt…


Daarom ontwikkelde ik het ABDC verkoopsysteem, om de verkopen die u momenteel mist, te recupereren, en zo uw balans te herstellen. Studies wijzen uit dat u, aangaande de competitie met online verkoop, uw USP (Unique Selling Position, dus unieke verkoopspositie) moet opbouwen, om zo het meest romantische cadeau van de wereld weer tot een fysieke belevenis te maken!

 

Wanneer een klant een diamant of een passend juweel voor zijn diamant wil kopen, wenst hij of zij deze te zien, aan te raken en aan te doen, alvorens een beslissing te maken.

 

Hoe zou u zelf zijn? Zou u dit specifiek product willen bestellen zonder dat u de mogelijkheid kreeg om het te zien of aan te raken?

 

Eén van de grootste voordelen is dat u nu een indrukwekkend instrument kan voorzien, om met het internet te wedijveren. (Een groot deel diamanten en mounts gaan nu op deze manier via online shops verloren)

 

Uw grootste aandeel en energie zitten in de stenen en de fysieke zaak die u met de jaren zo zorgvuldig hebt opgebouwd. Dat verklaart uw acute gebrek aan zin voor competitie – in tegenstelling tot de online shops!

 

Door het ABDC systeem toe te passen, zal u de verkoopscijfers weer zien stijgen. Hiermee wil ik niet zeggen dat geen enkele klant die bij u langskomt om een specifieke ring te passen uw informatie zal gebruiken om dan toch online te kopen. Maar jullie hebben elkaar op zijn minst ontmoet, en de klant weet op zijn minst wat hij of zij van uw winkel mag verwachten. Het eerste contact werd gelegd, en stap één naar de creatie van een relatie werd gezet.
Uw marge op solitaire ringen mag dan lager lijken dan ‘in de oude tijd’, maar op lange termijn brengt het op.
Wij adviseren u om voorgevormde semi-mounts te verkopen, die u een stevige marge verzekeren.

Hoe werkt het systeem?

 

U wordt van een verkoopskit voorzien, dat onze best verkochte mountings bevat, gezet met zij-en centerstenen in alle maten in CZ.

 

Deze kits kunnen, naar uw keuze, in zilver of goud geleverd worden.

 

De prijs van de zilveren kit varieert van 1500 tot 2000 euro, afhankelijk van het aantal ontwerpen dat u wil presenteren.

 

Deze investering kan u al terugwinnen in 1 tot 3 verkopen, en nadien is elke verdere verkoop zuivere winst.

 

Elk juweel zal vergezeld zijn van een HRD certificaat; zoals u weet wordt HRD samen met GIA beschouwd als ’s werelds leidende laboratorium voor edelstenen. Hiervoor hebben we bij HRD kunnen onderhandelen voor een bodemprijs.

 

Een back up aan publiciteit met lage kosten wordt gedeeld door de verschillende dealers.

 

Zelfs de verzekering op het verkochte item kan naar de klant verrekend worden aan de laagste prijs. Een kredietsysteem is beschikbaar, zodat u de mogelijkheid hebt om juwelen te verkopen op voorwaarden, terwijl u uw cash bedrag ontvangt.
Het is onze bedoeling dat u deze producten met een gerust gevoel kan verkopen, en dat uw klanten in alle vertrouwen kunnen kopen. Daarvoor rekenen wij op uw reputatie en op ons product.

 

Het is onze bedoeling om u van alle mogelijke gereedschappen (tools) te voorzien om uw verkoop te kunnen verbeteren, en om u de beste argumenten te leren kennen waarom een klant enkel en alleen naar uw winkel zou moeten komen.

 

Hier is geen hocus pocus mee gemoeid, en met de prijs van het goud die blijft stijgen naar historische(astronomische) hoogten, komen veel juwelen en diamanten terug op de markt. Daarbij zijn mensen verbaasd over hoe summier de snelle verkopen worden aangekondigd…

 

Met ons systeem hebben ze een zwart op wit bewijs van wat ze bij u hebben gekocht. Ze kunnen zelfs het certificaat online opzoeken, om de herkomst te controleren.

 

Ik hoop ten stelligste dat ik u in de ABDC familie mag verwelkomen!

 

 

 
  • NL EN FR